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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: XXXX-HOT CARRIBBEAN HABANERO HOT SAUCE
Categories: Sauce
Yield: 8 Servings

12 Habanero peppers; hand
-picked
4 -(up to)
5 Dried; smoked Jalapenos (can
-use fresh; if desired)
2 Papayas
3 tb Chopped onion
1/4 c Vinegar; or more
2 tb Lime juice
1 tb Salt
1 tb Sugar
1 pn Cinnamon (can omit; if
-desired)
1 pn Garlic
1/4 c Mustard; or less

~Hydrate the dried jalapenos. Retain approx. 1/4 cup of the liquid.

~Chop all solids. Throw into blender with liquid ingredients.
"Liquify" for a good, long time ... goal here is to do away with all
chunks of anything. Note: I left seeds & "flesh" of peppers intact.
For a more mild sauce, you may want to extract these

~Once mixture is very smooth, cook over very low heat for 30-60
minutes. Stir often. During this time, taste (as much as you are
able to), and add add'l amounts of desired ingredients until you
acheive the taste you desire. Goal is to come up with a sauce that is
sweet at first taste, then leaves a healthy amount of pain as the
taste fades away.

~Remove from heat, cool 30-60 minutes.

~Strain mixture to extract liquid, leave behind seeds, pulp, etc.
This will take a while - be patient.

~Store extracted liquid in an air-tight container, or in a sealed
bottle. Time will increase heat & taste.

Note: Like many cooks, I created this with no precise measurements
... it was a total experiment & actually turned out very well (though
very painful). Please feel free to alter/experiment.

JEM869 AT aol.com

CHILE-HEADS ARCHIVES

From Glen Hosey's Recipe Collection Program, hosey AT erols.com

Text Download für:

Index: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

.

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