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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: Vanilla Bean Pastry Cream
Categories: Baker
Yield: 4 servings

3 c Milk
Seeds scraped from one
Vanilla bean
8 Yolks
3/4 c Sugar
6 tb Cornstarch
2 tb Butter, softened

In a 3 quart saucepot combine the milk and vanilla bean seeds.
Combine the yolks and sugar in the bowl of a standing mixer fitted
with the whisk attachment. Sift the cornstarch onto a piece of wax
or parchment paper. Scald the milk. Meanwhile, beat the yolks and
sugar until they lighten in color. Remove the bowl from the mixer
and stir in the cornstarch. Pour about 1/3 of the hot milk into the
egg mixture, whisking continuously to incorporate. Whisk the
tempered egg mixture back into the remaining hot milk, and place the
pot back on the heat. Cook on medium high heat, stirring constantly
but gently with the whisk, until the mixture comes to the boil.
Reduce heat and let it boil for about 30 seconds, stirring
constantly. Remove from heat and gently whisk in the butter. Strain
the pastry cream into a bowl, place plastic wrap right down on the
surface, and chill completely. This can be made up to 3 days ahead.

Yield: about 3 1/2 cups

BAKERS' DOZEN PEGGY CULLEN SHOW #BD1A38

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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