Bild: FKN-Systems/Logo

FKN-Systems

EDV, Netzwerk und Internet Services

0531 - 28 50 90 40


Abschnitt: Kurznavigation, wechseln zu: [1] Kurznavigation, [2] MiniNav, [3] Inhalt, [4] Fusszeile, [5] Vollnavigation, [m] Weiterblättern, [n] Zurückblättern


  [kontakt][information]


Abschnitt: MiniNav


  • Zurück Blättern
  • Weiter blättern

Abschnitt: Inhalt


Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: VALENTINE COOKIES
Categories: Biscuits
Yield: 4 Servings

Stephen Ceidebuurg
3/4 c Margarine or butter,
-softened
3/4 c Honey
1/4 ts Almond extract
2 1/2 c All-purpose flour
1/2 c Finely chopped almonds

Preheat oven to 300 degrees.

In a large bowl, beat margarine, honey and almond extract with an
electric mixer until mixture is light and fluffy. Add flour, 1 cup at
a time, beating well after each addition. Mix in almonds. On
ungreased cookie sheets, shape 1/2-cup portions of dough into heart
shapes, no more than 1/2-inch thick. Decorate as desired by following
one of the tips below or by using a tooth-pick, fork or other kitchen
tool to create a design. Bake 25 to 30 minutes or until edges turn
brown. Cool 5 minutes and remove from pan.

Decorating tips:

You can create a design on top of the cookies using white or colored
candy sprinkles.

Or you could crimp the edges of heart, making a design using the
tines of fork, or a knife, spatula or spoon. Sprinkle baked cookies
with powdered sugar.

If you are an experienced baker, you may want to paint a design with a
simple egg-yolk paint. Separate an egg; put the egg yolk in a small
bowl and mix with 1/2 teaspoon water and enough red food coloring to
make the desired sired shade of red. Using a clean paint brush, paint
a design on cookie using the colored yolk. Or place a small doily on
cookie and, using a clean, stiff brush, work the egg paint through
the cutouts and create a lacy effect. Remember that this is all done
before the cookies are baked.

Makes 4 large cookies.

CHERI SWOBODA FOODday home economist, from the Oregonian's FOODday,
2/9/93.

Posted by Stephen Ceideburg

Text Download für:

Index: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

.

Ticker

Zur Zeit sind keine Termine bekannt.

Abschnitt: Vollnavigation