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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: Vadalia Onion Relish
Categories: Can/preserv, Vegetables, Relishes
Yield: 1 recipe

4 md Vadalia onions, finely
Chopped
2 c Shredded cabbage
1/4 c Salt (Yes 1/4 cup)
1/2 c Packed brown sugar
2 c Cider vinegar
1 tb Dried mustard powder
1/2 ts Turmeric
1/4 c Flour
2 tb Celery seed
2 ts Mustard seed

Combine chopped onions and shredded cabbage in a large glass or
crockery bowl - not metal. Dissolve salt in one quart of water and
pour over the vegetables, mixing well. Cover and let soak overnight.

In the morning, turn the vegetables into a large colander and drain.
In a large pot, dissolve the brown sugar in cider vinegar. Mix
mustard and turmeric with 1/2 water, then add the flour, mixing well
to make a thick paste with no lump. Add this to the vinegar and
brown sugar mixture and stir to blend, again making sure there are no
lumps.

Add celery and mustard seeds and bring it all to a oil over medium
heat, stirring to keep it from sticking. The mixture will thicken as
it comes to a boil. When it does boil, add cabbage and onions and
continue to boil and stir for five minutes. (This mixture is very
pungent and will clear your head in nothing flat while you stir)

Put in sterilized jars, top with sterilized lids, and process in hot
water bath for 15 minutes to seal.

Makes 1 1/2 quarts.

Source: Washington Post 1992 Atlantic Monthly 1991 == Courtesy of
Dale & Gail Shipp, Columbia Md. == Submitted By DALE SHIPP On
05-06-94 (1820) Submitted By GAIL SHIPP On 06-23-95

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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