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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: U.S. MINTS
Categories: Cookies, Brownies
Yield: 24 Servings

======== BROWNIES ========
1 1/4 c Mint chocolate chips
1 1/2 oz Unsweetened chocolate
- finely chopped
1/2 c Unsalted butter
- cut into pieces
1/2 c Sifted all-purpose flour
1 pn Salt
1 1/2 ts Instant expresso powder
1/2 ts White creme de menthe
3 Extra-large eggs
- room temperature
3/4 c Sugar; PLUS:
2 tb Sugar

======== GLAZE ========
6 tb Mint chocolate chips
1/2 oz Unsweetened chocolate
- finely chopped
5 tb Unsalted butter
- cut into pieces

FOR THE BROWNIES: Position the rack in lowest third of oven and
preheat to 350 F. Butter sides of 9-inch square baking pan with
2-inch-high sides. Fold 18x12-inch piece in half crosswise. Line pan
with foil, allowing foil to extend over two sides. Butter foil. Melt
both chocolates and butter in heavy medium saucepan over very low
heat, stirring until smooth. Cool. Sift flour and salt into small
bowl. Mix cream, espresso powder and creme de menthe in small cup.
Using electric mixer, beat eggs and sugar in large bowl until frothy.
Fold in coffee mixture and then melted chocolate. Fold in dry
ingredients. Spread batter evenly in prepared pan. Bake until
toothpick inserted in center comes out with some moist crumbs still
attached, about 25 minutes (surface may crack). Gently press down on
any raised surfaces to flatten slightly. Cool 30 minutes on rack. FOR
GLAZE: Melt both chocolates and butter in heavy small saucepan over
low heat, stirring until smooth. Let stand until cool enough to
spread. Spread glaze over brownies. Let stand 4 hours at room
temperature. Lift brownies from pan using foil sides. Cut into
squares. (Can be prepared 1 day ahead. Store in airtight container.)

Text Download für:

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

.

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