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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: Tabasco Classic - Venison Chops Marchand De Muscadine
Categories: Game, Cajun/creol, Main dish
Yield: 4 servings

8 Venison Chops, 4 Ounces Each 1/2 c Sliced Green Onions
1 1/4 ts Tabasco Pepper Sauce 1 c Dry White Wine
Salt 1/2 c Muscadine Jelly
1/4 lb Butter Or Margarine, Soften 1/4 ts Salt
1 tb Vegetable Oil Chopped Fresh Parsley

Avery Island and the country around it abound in game, especially wild
ducks and geese, snipe, woodcock, doves and deer. We age our venison
for at least four weeks and cook it rare. We use muscadine jelly
from Callaway Gardens for our sauce, but you can use any flavorful
fruit jelly, such as grape or guava.
Season the chops with 1 teaspoon of the Tabasco sauce and sprinkle
them with salt. In a large skillet, melt 1 tablespoon of the butter
and the oil over medium-high heat. In two batches, cook the chops
for 5 minutes, turning once, and remove to a warm platter.

Melt 2 tablespoons of the butter in the same skillet. Add the green
onions and cook, stirring frequently, for 3 minutes, or until tender.
Stir in the wine. Bring to a boil and boil rapidly to reduce to 1/2
cup. Stir in the jelly until it is melted. Add the remaining 1/4
teaspoon Tabasco sauce and salt to taste. Remove from the heat. Stir
in the remaining 5 tablespoons butter, a tablespoon at a time, until
the sauce is slightly thickened. Serve over the chops. Sprinkle with
parsley.

From: The Tabasco Cookbook.
Submitted By WESLEY PITTS On 11-18-94

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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