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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: T.M.'s Gingerbread Cookies
Categories: Cake/cookie
Yield: 30 servings

3 c All-purpose flour
1/2 ts Baking soda
1/2 ts Salt
1 1/2 ts Ground ginger
1/2 ts Ground nutmeg
1/2 c Margarine -- softened
1/2 c Light brown sugar -- packed
1 lg Egg
1/2 c Light molasses

1. Sift flour with baking soda, salt, ginger and nutmeg. 2. In large
bowl of electric mixer, beat margarine, sugar and egg at medium speed
until light and fluffy. At low speed, beat in molasses until smooth.
3. Gradually add flour, beating until well-combined and smooth. Form
dough into a ball, wrap tightly and refrigerate overnight or at least
8 hours. 4. Divide dough into 4 parts and work with one part at a
time, refrigerating the rest. 5. On lightly floured surface, roll
dough to 1/4-inch thickness. Use small gingerbread cutters or other
cookie cutters about 2-1/2 inches around to cut out cookies. Use
spatula to place cookies on lightly greased cookie sheets. Very
gently, press small bits of dried fruit on dough to decorate. 6. Bake
in preheated 375-degree oven for 10-12 minutes or until browned. Do
not overcook. Remove cookies to wire rack to cool. Continue with rest
of cookie dough in same manner, greasing cookie sheet each time.

Yield: About 30-36 cookies.

Recipe By : Jo Anne Merrill

Text Download für:

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

.

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