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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: T.j. Cinnamon Rolls
Categories: Bread, Dessert, Herbs/spice, Pastry, Snack
Yield: 14 servings

======== PREP. TIME: 45 MINUTES PLUS ========

======== BAKING TIME: 25 TO 30 MINUTE ========
2 ea Packages active dry yeast 1 t Salt
1/2 c Warm water (105-115 degrees 1 c Milk, scalded and cooled to
-F) -110 degrees F.
1/3 c Plus 1/2 teaspoon 1/3 c Salad oil
-granulated sugar 2 ea Eggs, at room temperature
4 ea To 5 cups all-purpose flour

======== FILLING: 1/2 CUP BUTTER OR ========
1 c Firmly packed brown sugar 2 T Cinnamon
1/2 c Granulated sugar

======== ICING: 1 CUP SIFTED CONF ========
2 ea To 3 Tablespoons warm milk 1 t Vanilla extract

In cup dissolve yeast in water with 1/2 teaspoon sugar. Let stand
for 5 minutes. In mixer bowl combine 3 cups flour, remaining 1/3 cup
sugar and the salt. At low speed gradually beat in milk, oil, eggs
and yeast mixture; Mix and add more of the flour until batter pulls
away from the sides of bowl. Knead 5 minutes. Cover and let rise in a
warm, draft free place until doubled in bulk, 1 hour. Filling: In
mixer bowl beat all ingredients until smooth; set aside. Grease two 9
inch round cake pans. Punch down and cut into two equal pieces. Roll
each piece out into an 18x10" rectangle. Spread with filling. Roll
tightly from long of the rectangle. Cut into seven equal pieces and
place in a greased round pan (six around the outside and one in
middle.) Repeat with second. Cover and let rise until doubled in
bulk, 30 to 40 minutes. Preheat oven to 350 degrees. Bake 25 to 30
minutes, until golden brown. (Baked in cast iron check in 25) Cool in
pans 10 minutes. Invert onto wire racks, then invert again to cool.
Icing: In medium bowl whisk all ingredients until smooth. Drizzle
over cooled rolls. (Can be made ahead. Wrap well and freeze up to 1
month. Thaw, wrapped, at room temperature.) Makes 14 rolls.

Submitted By PAT STOCKETT On 12-21-94

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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