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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: PAELLA CASSEROLE
Categories: Casseroles, Sausage, Poultry, Pasta/rice, Paella
Yield: 8 servings

Ozburn (hbwk07a) 2 md Tomatoes; peel, chop
1/2 lb Chorizos or italian sausage 2 ts Salt
Links; sliced 1/2 ts Saffron; crushed
3 lb Fryer; cut in serving piece 4 c Water; boiling
Salt and pepper 1 lb Fresh or frozen shrimp
1 md Onion; chopped -- shelled & deveined
1 md Red pepper; chopped 12 sm Clams in shells
2 Cl Garlic; minced 10 oz Package frozen peas
1 1/2 c Long-grain rice

Cook sausage in large skillet until done. Drain, reserving drippings
in the skillet; set aside. Season chicken a little salt and pepper.
Brown chicken in reserved drippings; drain chicken, reserving
drippings. Add onion, peppers and garlic to drippings; cook until
onions are tender but not brown. Stir in uncooked rice, chopped
tomatoes, salt and saffron. Stir in boiling water; bring mixture to
boiling. Stir in cook sausages. Turn rice mixture into a paella pan
or a 4 quart casserole or a Dutch oven; arrange chicken pieces on top
of mixture. Bake covered in a preheated 375F oven for 30 minutes.
Meanwhile, thaw frozen shrimp. Thoroughly scrub clams. Place clams
in a small saucepan with 1/2 inch of boiling water. Cover and cook
until shells open, 3-5 minutes. Drain, discard any clams that do not
open. Place peas in a colander or strainer; rinse with hot water to
thaw. Arrange peas, clams and shrimp on top of rice mixture. Bake,
covered, until chicken and rice are done, 15-20 minutes longer.
Garnish with lemon slices if desired. (Wrv).

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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