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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: JACK JUBILEE
Categories: Casseroles, Usenet
Yield: 6 servings

1 md Onion, finely chopped
2 T Butter
8 oz Tomato sauce
-(1 large can)
4 oz Green chili peppers,
-chopped (1 can)
1/2 t Salt
2 Eggs, slightly beaten
1 c Half-and-half
-(or light cream)
11 oz Corn chips (one package)
1/2 lb Monterey jack cheese
-(cut into 1/2 inch cubes)
1/2 c Cheddar cheese (shredded)
Paprika
1 c Sour cream

Preheat oven to 350 degrees F. Saute onion in butter until transparent.
Stir in tomato sauce, chopped peppers and salt. Simmer 5 minutes. Remove
from heat. Combine eggs and cream. Stir into sauce.

Place half the corn chips in bottom of a 1 1/2 quart casserole. Add in
layers, half the Monterey Jack cheese, half the sauce. Repeat. Top with
sour cream. Sprinkle with shredded cheddar cheese and paprika. Bake,
uncovered, for 30 minutes.

NOTES:

* A casserole made with jack cheese -- I got this recipe from the National
Dairy Council. It's good winter food; easy to make and rich.

Don't let the corn chips put you off; normally, such an ingredient would
make me think it's one of those recipes for people who don't like to cook
and don't care about good food. Take my word for it: this recipe is an
exception.

* Ingredient notes for non-US cooks: Monterey Jack cheese is a bland
American cheddar from Monterey, California. Try substituting Dunlop
(Scottish), Lancashire (English), or Cantal (French). Half and half is a
dairy product that is 50 percent whole milk and 50 percent heavy cream;
light cream makes a reasonable substitute. Corn chips, often sold as
"Fritos" or "Doritos," are a packaged snack food made of deep-fried pressed
cornmeal. I cannot think of any reasonable substitute for them in this
recipe. [Ed.]

: Difficulty: easy.
: Time: 20 minutes preparation, 30 minutes cooking.
: Precision: approximate measurement OK.

: Jeff Lichtman at rtech (Relational Technology, Inc.; Alameda, California)
: Saints should always be judged guilty until they are proved innocent...
:
: {amdahl, sun}!rtech!jeff
: {ucbvax, decvax}!mtxinu!rtech!jeff

: Copyright (C) 1986 USENET Community Trust

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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