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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

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Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: ICKY STICKY COCONUT PUDDINGS - Bon Appetit
Categories: Bon appetit, Desserts, Puddings
Yield: 6 servings

======== SAUCE ========
1 c Packed golden brown sugar
1/2 c (1 stick) unsalted butter
7 tb Whipping cream
3 tb Dark rum
1/4 c Chopped macadamia nuts,
-toasted

======== PUDDINGS ========
1/2 c Water
1/2 c Shredded sweetened coconut
1/4 c Finely chopped dates
1/2 ts Baking soda
1/2 c Sugar
2 tb (1/4 stick) unsalted
-butter, room temperature
1 lg Egg
1/2 c Plus 2 T self-rising flour
1/4 ts Vanilla extract
Vanilla ice cream

FOR SAUCE: Combine brown sugar, butter, cream and rum in heavy medium
saucepan over medium heat, stirring until sugar dissolves. Boil 3
minutes, stirring frequently. Remove from heat. Stir in nuts. (Can be
made 4 hours ahead. Cover and let stand at room temperatures

FOR PUDDINGS: Preheat oven to 350'F. Butter six 3/4-C custard cups.
Combine water, coconut and dates in heavy small saucepan over medium-
high heat. Bring to boil. Remove from heat. Stir in baking soda
(mixture will bubble). Set aside.

Using electric mixer, beat sugar and butter in large bowl until
blended. Beat in egg. Stir in flour, coconut mixture and vanilla.
Divide among prepared cups. Bake until tester inserted into center
comes out with some moist crumbs attached, about 25 minutes.

Using handle of wooden spoon, poke hole in center of each pudding.
Pour 1/4 C sauce over each pudding and into hole. Bake until sauce
has soaked in and puddings are set, about 5 minutes. Transfer to rack
and cool slightly. Serve warm with ice cream.

Bon Appetit/July/94 Scanned & edited by Di Pahl &

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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