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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: FAJITAS STIR-FRY
Categories: Beef/veal, Mexico
Yield: 4 Servings

8 Flour Tortillas 8"
1/4 c Salad Oil
1 lb Lean Beef Steak
(About 1-Inch Thick)
- Cut Into 1/8" Strips
2 Cloves Garlic
- Minced
1 lg Onion
- Thinly Sliced
- Separated Into Rings
3 md Jalapeno Chiles
- stemmed, Seeded, Minced
1 lg Red Bell Pepper
- Seeded. Cut In Thin Strips
2 ts Ground Cumin
3 tb Lime Juice
1 ts Cornstarch
2 md Pear-Shaped Tomatoes
- Seeded, Chopped
Salt
Pepper
1 lg Firm, Ripe Avocado
Lime Wedges
Sour Cream

Stack Tortillas, wrap in foil, and place in a 350 Degree F. oven until
heated through, (about 15 minutes).

Meanwhile, heat 1 Tbls of the oil in a wok or wide frying pan over
high heat. Add a third of the beef and cook, stirring, until lightly
browned, (about 2 minutes). With a slotted spoon, transfer the beef
to a bowl. Repeat to brown the remaining beef, using 2 more Tbls of
the oil.

Add the remaining Tbls of oil to the pan and then add the garlic,
onion, chiles, and bell pepper. Cook, stirring, until the onion is
tender-crisp to bite, (about 2 minutes). In a small bowl, mix the
cumin, lime juice, and cornstarch then add to the pan. Stir in the
tomatoes, then add the beef and accumulated juices; bring to a boil,
stirring. Season mixture to taste with the salt and pepper, then
transfer to a warm serving dish and keep warm.

Pit, peel and dice the avocado. Spoon beef mixture into the warm
tortillas and offer the avocado, lime wedges, and sour cream to add
to the taste.

Per Serving: 647 Calories, 34 Grams Protein, 63 Grams Carbohydrates,
29 Grams Total Fat, 69 Mg. Cholesterol,
502 Mg. Sodium

From Sunset's Quick And Easy Cookbook Copyright 1991

Recipe courtesy of: Rich Harper, 03 Feb 93 10:02:00

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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