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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: EASTER BUNNY BREADS
Categories: Breads, Holiday, Good house, Childrens
Yield: 8 Servings

2 pk Yeast, quick rise
1/2 c Sugar
1 1/2 ts Salt
4 1/2 c Flour
6 tb Margarine
2 x Eggs, lg
8 x Kisses, milk chocolate
1 tb Sugar, confectioners'

About 2 hours before serving or early in the day.

In bowl, combine yeast, sugar, salt, and 1 cup flour. In saucepan over
medium heat, heat margarine and 1 cup water until very warm (125
degrees).

With mixer at low speed, beat liquid into dry ingredients. At medium
speed, beat 2 minutes. Reserve 1 egg white; beat in egg and egg yolk
with 1 cup flour; beat 2 minutes. Stir in 2 1/4 cups flour.

Turn dough onto floured surface and knead until smooth and elastic,
about 5 minutes, working in about 1/4 cup flour while kneading. Shape
dough into ball; cover and let rest 15 minutes.

Preheat oven to 375 degrees. Grease 2 cookie sheets. Cut dough into
eighths. For 1 bunny; cut 1 piece dough in half; shape half into
ball, with a kiss in center, for body. Place on cookie sheet. Cut
other half in half; shape half into ball; brush with egg white; place
next to large ball, tucking slightly under it for head. From
remaining half, pinch off 3/4-indh piece for tail and shape 2 ears.
Brush tail and ears with egg white; tuck slightly under bunny. Brush
body with egg white. Make 3 more bunnies. Bake 15 minutes or until
browned. Cool on rack. Repeat to make 4 more.

Mix confectioners' sugar with about 1/4 teaspoon water and a hint of
red food coloring (for pink); use to draw face on bunnies. If you
like, tie bows around bunnies' necks.

Text Download für:

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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