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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: E. MICHURA'S OVERNIGHT FRENCH TOAST W/CINNAMO
Categories: Breakfast
Yield: 4 Servings

3 lg Eggs
3/4 c Milk
2 tb Sugar
1 ts Pure vanilla extract
1/4 ts Ground cinnamon
1/8 ts Baking powder
8 1/2" thick slices challah or
Italian bread
4 tb Unsalted butter
CINNAMON SYRUP
1/2 c Sugar
1/4 c Dark corn syrup
1/4 ts Ground cinnamon
1/4 c Heavy cream

TO PREPARE FRENCH TOAST: In medium-sized mixing bowl, whisk together
eggs, milk, sugar, vanilla, cinnamon and baking powder until blended.
Blace bread in a large shallow baking dish and pour egg mixture over
the top; turn to coat evenly. Press a piece of wax paper directly on
the bread to cover it and refrigerate overnight. TO MAKE CINNAMON
SYRUP: In a small saucepan, stir together sugar, corn syrup, cinnamon
and 1/4 cup water. Bring the mixture to a boil over medium-high heat,
stiring contanstantly. Boil for 2 minutes. Remove from the heat and
stir in cream. Let cool. (The syrup can be stored, covered, in the
refrigerator for up to 1 week.) TO COOK FRENCH TOAST: In a skillet,
heat butter over medium-high heat. Add bread (do not crown the pan)
and cook until golden on both sides, 2 to 3 minutes per side. Serve
with cinnamon syrup.

Text Download für:

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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