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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

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Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: CABBAGE DUMPLINGS
Categories: Dim sum, Snacks, Chinese
Yield: 40 Snacks

======== FILLING ========
12 oz Peeled cooked shrimps
1/2 ts Salt
1/2 ts Sugar
Pinch of pepper
1 ts Cornflour
3 oz Carrots, parboiled
-and finely diced
A few drops of sesame oil
1 tb Chopped parsley

======== DOUGH ========
5 oz Strong white flou
L/2 oz cornf lour
4 ts Salt
7 fl Boiling water
4 oz Lard
A few drops of green food
-colouring

First make the filling. Roughly chop the shrimps. Add the salt, sugar,
pepper and cornflour. Stir in the carrots, sesame oil and parsley;
mix to bind the ingredients together. Chill for 30 minutes. For the
dough, sift the flour, cornfiour and salt into a large bowl. Pour in
the boiling water and stir quickly, then knead the mixture with the
lard on to a lightly floured surface until smooth. Roll the dough
into cylinder, then cut it into 40 equal portions. Flatten a portion
of dough, then roll it out thinly to give a round or oval shape. Put
a little filling in the mlddle, then enclose lt in the dough,
pressineg the edges together to make a three-sided seam. Some of the
dumplings can be folded in half and the edges pinched into a frilly
pattern. Alternatively, the top of the dumplings can be left. Brush
the very edge of the pastry with a little food colouring. Continue
until all the dough and filling is used. Arrange the dumplings in a
greased steamer and simmer and cook over boiling water for 8 minutes.
Serve at once.

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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