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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

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Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: BABY ROUTH'S ROSEMARY MUFFINS WITH GOAT CHEES
Categories: Breads, Herbs
Yield: 12 Servings

3/4 c Milk
3/4 c Golden raisins
1 tb Chopped fresh rosemary
1/4 c Unsalted butter
1 1/2 c All-purpose flour
1/2 c Sugar
2 ts Baking powder
1/4 ts Salt
1 lg Egg
8 tb Goat cheese

Rosemary, golden rasins, and a creamy goat cheese center make these
muffins taste so special. Carla Wood, sous chef and butcher at Baby
Routh in Dallas serves them with wild game, lamb, or pork dishes or
with a festive luncheon salad.

DIRECTIONS: ============== Simmer milk, raisins, and rosemary in a small
saucepan for 2 minutes. Remove from heat, add butter and stir until
melted. Let cool.

Mix dry ingredients in a large bowl. Beat egg into cooked milk
mixture. Add to dry ingredients and mix lightly just until dry
ingredients are moistened. Spoon 1/3 of the batter into 12 greased
muffin cups. Place 2 teaspoons of goat cheee in center of batter in
each cup. Cover cheese with remaining batter, dividing among each of
the muffins. Bake approximately 20 minutes in a preheated 350 degree
F oven, or until brown and springy in the center.

Serve muffins hot or cool. If desired, a 3/4-inch cube of cream
cheese may be substituted for goat cheese. Without cheese, muffins
are still delicious!

* Source: The Herb Garden Cookbook, by Lucinda Hutson * Typed for you
by Karen Mintzias

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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