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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: A Highland Fish Sauce
Categories: British isl, Fish, Salsa/sauce, Information
Yield: 1 servings

No Ingredients Found

To an English pint of red port (Burgundy or claret is better) add
fifteen anchovies, chopped and prepared by steeping in vinegar in a
close-covered vessel for a week; add to this a stick of
horse-radish, scrapped, two onions, and a handful of parsley chopped,
a dessertspoonful of lemon thyme stripped of the stalks, two
bay-leaves, nutmeg, and six blades of mace roughly pounded, nine
cloves, and a small dessertspoonful of black pepper bruised. Pour
over these ingredients a large half-pint of port-wine vinegar, and
simmer slowly in a silver or new block-tin saucepan, or earthen
pipkin, till the bones of the anchovies are dissolved. Add a few
grains of cochineal if the colour is not good. Strain the liquor
through a hair sieve and, when cold, bottle it for use, securing the
vials well with corks and leather. When to be used shake the vials
before pouring out the sauce; two tablespoonfuls will impart a high
flavor to four ounces of beat butter, in which it must be simmered
for a minute before it is served. From: The Scots Kitchen with Old
Time Recipes Shared By: Pat Stockett Submitted By PAT STOCKETT On
05-17-95

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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