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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

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Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: JOLLOF RICE (WEST AFRICAN PAELLA)
Categories: Main dish, Fish/seafoo, Poultry, Paella
Yield: 8 servings

Bracey grwp92a 1 ts Salt
1 Chicken; (or more) 1/2 ts Fresh ground pepper
6 Medium onions; chopped 1 Thyme; crushed
6 Green bell peppers; chopped Or
1/2 lb Shrimp; (more or less) 1 ts Dried thyme
3/4 c Carrots; chopped 4 c Rice; (more or less)
3/4 c Stringbeans; broken into pie 1/4 c Tomato paste; (or more)
3/4 c Peas Oil; for frying
6 Tomatoes; chopped 1 1/2 ts Cayenne pepper

You can put in as many kinds of meat or vegetables as you like or can
afford into this dish. Shrimp makes an extravagant but wonderful
addition. Use a heavy pot or a large cast iron skillet to discourage
burning. Stirring often is the key to successwith this dish. Use a
large wooden spoon. Cover the pot tightly.

Skin, debone and chop the chicken into 1 inch square pieces. In a
heavey pot, large enough to hold everything, brown the chicken in
oil. Add onions and peppers. Cook over medium heat for 5 to 10
minutes.

Meanwhile, in a separate skillet, saute the shrimp in a small amount
of oil and precook the carrots, beans, and peas (or other vegetables
of your choice) until they are about half done ( 5 minutes or so).
Drain the vegetables and add to the chicken pot along with the
shrimp, tomatoes, salt, pepper and thyme. Reduce heat to low and
simmer for 5 minutes. Combine rice with tomato paste, which should
coat the rice grains without drowning them. (In the finished dish,
the rice should be tinted orange, too much tomato paste will make it
red.) Stir the coated rice to the pot and continue to simmer, adding
water sparingly, as needed, to avoid burning. When the meat, rice and
vegetables are tender, the Jollof Rice is ready to serve.

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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